Στον “αέρα” ραδιοφώνου έμαθε ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κήπου ότι αποκτά εντεταλμένο σύμβουλο με τις δικές του αρμοδιότητες! Τον “έφαγε” το γρασίδι!

Κοινωνία Πολιτική

Τον «έφαγε» τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Βαγγέλη Κήπου ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, πριν προλάβει να πει καλημέρα.

«Απέτυχες ως αντιδήμαρχος» του είπε στο τηλέφωνο ο δήμαρχος,  όταν ο Βαγγέλης άκουσε από το ραδιόφωνο ότι θα αποκτήσει εντεταλμένο σύμβουλο, τον Κώστα Τσιουκάνη, δημοτικό σύμβουλο που μέχρι πρότινος ήταν στον συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση», συνδυασμό με τον οποίο ζήτησε και πήρε την ψήφο των πολιτών, για να μην ξεχνιόμαστε. Ο οποίος Τσιουκάνης ήταν αντιδήμαρχος Πρασίνου στη διοίκηση Χιονίδη, θα θυμάστε και τις  φωτογραφίες που έβγαζε κλαδεύοντας και μαστορεύοντας γενικά το πράσινο.

Ο δε αντιδήμαρχος έμαθε και επισήμως το άδειασμα από τα χείλη του Τσιουκάνη και εκ των ύστερων του  το επιβεβαίωσε ο δήμαρχος, όπως μου είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του. Άκομψο θα έλεγα και σίγουρα όχι δίκαιο. Τον έφαγε το γρασίδι τον Κήπου, προφανώς δεν το κούρευε καλά θα του έφυγαν κάποιες γωνίες! Ούτε χρόνο δεν έκλεισε ο χριστιανός, πρόλαβε να αποτύχει κιόλας!

Και εκεί που σε κάθε πρόταση του αντιδημάρχου η φράση « ο δήμαρχος μας» ήταν τουλάχιστον 4 με 5 φορές, παινεύοντας τα όσα θα κάνει η νέα διοίκηση, τώρα τίποτα, ντιπ.

Πάντως  όπως λένε οι πληροφορίες, θέμα παραίτησης δεν τίθεται από πλευράς του. Θα διανύσουμε δηλαδή μια πολύ ενδιαφέρουσα μια περίοδο.

Ας περιμένουμε και το δελτίο τύπου  του δήμαρχου με τις δηλώσεις του, τις οποίες  θα κάνει, όπως είπε ο κ. Τσιουκάνης.

Εύη Μιχωλού

Δημοσιογράφος