Πριν από λίγο- Πανικός στο κέντρο της Κατερίνης – Άνδρας κυνηγούσε με τσεκούρι και πριόνι!

Κοινωνία

Σοκαρισμένοι διερχόμενοι πολίτες είδαν έναν άνδρα να κυνηγά έναν άλλο άνδρα με τσεκούρι και πριόνι στο κέντρο της Κατερίνης! Συγκεκριμένα λίγη ώρα πριν, περίπου στις 2.30 στην οδό Αθανασίου Βασιλειάδη έντρομοι οι διερχόμενοι είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους το πρωτοφανές σκηνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pieriasocial.gr, από μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, ξαφνικά είδαν τον άνδρα, κρατώντας τσεκούρι και πριόνι να κυνηγά έναν άλλο, ιδιοκτήτη καταστήματος που έχει μεταξύ άλλων κινητά τηλέφωνα. Τρέχοντας ωστόσο, έχασε την ισορροπία του έπεσε, με αποτέλεσμα να τον αφοπλίσει ο άνδρας που τον κυνηγούσε. Κλήθηκε η αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πριν από καιρό ο καταστηματάρχης είχε κάνει παρατήρηση στον άνδρα, επειδή τον είδε να ουρεί μπροστά στο μαγαζί του με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν. Όπως ανέφεραν άνθρωποι που είδαν το περιστατικό, φαίνεται πως αυτή ήταν η αιτία, αφού ο δράστης κρατώντας το τσεκούρι και το πριόνι του φώναζε κυνηγώντας τον σχετικά με το συγκεκριμένο συμβάν.