Συνάντηση εκπροσώπων του ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη» με τον δήμαρχο δήμου Δίου- Ολύμπου Β. Γερολιόλιο

Πολιτική

O Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γερολιόλιος Βαγγέλης, είχε προγραμματισμένη συνάντηση, πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων για τον COVID19, με τους εκπροσώπους του Προέδρου του Ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη» στην έδρα του Δήμου Δίου-Ολύμπου στο Λιτόχωρο, για συζήτηση επί των θεμάτων που απασχολούν το Δήμο. Ο Δήμαρχος με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Κων/νο Κουριάτη και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου, κ. Ελένη Τσιφοδήμου, υποδέχτηκαν την ομάδα των Νομικών Συμβούλων, με επικεφαλής τη δικηγόρο Θεσσαλονίκης, κ. Ι. Παπαδιαμαντή, τον πρόεδρο του πειθαρχικού συμβουλίου Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Αντ. Νεδελκόπουλο, τους  δικηγόρους Κατερίνης ποινικολόγους, κ. Νικόλαο Αντωνόπουλο και κ. Κων/νο Αντωνόπουλο, καθώς και το δικηγόρο κ. Γρ. Χατζημιχαήλ.

Η θεματική ατζέντα περιλάμβανε κυρίως την ανάγκη στήριξης εκ μέρους του Προέδρου και Επιτίμου Δημότη κ. Διονύση Πασχάλη των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Δίου-Ολύμπου είτε με την προμήθεια απορριματοφόρων οχημάτων,  είτε με την επισκευή των ήδη υπαρχόντων, γεγονός που κατά γενική ομολογία θα ενισχύσει το στόλο απορριμματοφόρων του Δήμου και θα ωφελήσει τη δημόσια υγεία των πολιτών.

Η συζήτηση επίσης επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα αρωγής προς το Δήμο Δίου Ολύμπου σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν, αλλά και σε προοπτικές συνεργασίας σε θέματα πολιτισμού, εκπαιδευτικών σεμιναρίων υγείας και τουριστικής προβολής του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του και τον ίδιο για την έως τώρα στήριξη στο Δήμο Δίου-Ολύμπου ιδιαίτερα στη δύσκολη τούτη εποχή.

Τέλος η κ. Ι. Παπαδιαμαντή δήλωσε ότι ο κ. Δ. Πασχάλης είναι πάντα δίπλα στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, στη γενέτειρά του, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν, αρωγός και συμπαραστάτης όπου υπάρχει ανάγκη στα πλαίσια βοήθειας προς το συνάνθρωπο.