Γιάννης Ντούμος: «Η νίκη στις 8 Οκτωβρίου είναι δική μας, είναι νίκη όλων των δημοτών μας»

Πολιτική

Πολυπληθείς συγκεντρώσεις Γιάννη Ντούμου σε Βρία, Ρητίνη, Ελατοχώρι

Έχοντας πειστεί πλέον οι κάτοικοι των χωριών της περιφέρειας του Δ.Κατερίνης ότι η επόμενη πενταετία δεν θα είναι μια περίοδος απραξίας αλλά μεγάλων και ουσιαστικών αλλαγών και κυρίως για την περιφέρεια του Δήμου, εκατοντάδες δημότες προσέρχονται στις ομιλίες του Υποψηφίου Δημάρχου, Γιάννη Ντούμου, προκειμένου να ακούσουν εξαγγελίες για έργα και δράσεις που θα διευκολύνουν τη ζωή των κατοίκων της υπαίθρου.

Πρόκειται για έργα και δράσεις που, εδώ και καιρό, έχουν προτείνει Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι αλλά και κάτοικοι των Κοινοτήτων με σκοπό «να γίνουν τα αυτονόητα», όπως διαβεβαιώνει ο Γιάννης Ντούμος. Συγκεκριμένα, να υπάρχει καθαρό νερό ύδρευσης, να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για επάρκεια νερού άρδευσης, να φωτιστούν τα χωριά με λαμπτήρες led και όχι με ξεπερασμένους λαμπτήρες του προηγούμενου αιώνα, να γίνουν βασικοί δρόμοι κ.ά.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης συνεχίζοντας τις περιοδείες του στις ορεινές και ημιορεινές Κοινότητες, πραγματοποίησε πολυπληθείς συγκεντρώσεις στη Βρία, τη Ρητίνη και το Ελατοχώρι.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών του ο Γιάννης Ντούμος δεσμεύτηκε όχι μόνο να διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων στον πρώην Δήμο Πιερίων πραγματοποιώντας τα αυτονόητα, αλλά και να αναδειχθούν οι δυνατότητες για περαιτέρω προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Για παράδειγμα, όπως είπε, είναι δυνατή η ανάδειξη του αρχαίου λατομείου στη Βρία, είναι εφικτή η δημιουργία προϋποθέσεων για συνεχή λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Ελατοχωρίου και όχι μόνο όταν χιονίζει, γενικότερα όμως υπάρχουν σήμερα στα Πιέρια Όρη μεγάλες προϋποθέσεις και δυνατότητες για ανάδειξη μορφών ορεινού τουρισμού που μπορούν να φέρουν πλούτο στους κατοίκους του βουνού των Μουσών.

Εισπράττοντας ο Γιάννης Ντούμος τη μεγάλη αγάπη των κατοίκων που παρακολουθούν τις ομιλίες του, διαβεβαιώνει σε κάθε χωριό ότι «η νίκη στις 8 Οκτωβρίου είναι δική μας, είναι νίκη όλων των δημοτών μας» και τονίζει ότι από την επόμενη ημέρα των εκλογών θα αρχίσει η προετοιμασία σχεδίων και μελετών για την υλοποίηση αναγκαίων έργων και δράσεων, πρωτίστως στην περιφέρεια της Κατερίνης.