Αγιασμός εγκαινίων εκλογικού κέντρου Κολινδρού του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε” – Α. Μανώλας: “Θα συνεχίσουμε και την επόμενη πενταετία με διαφάνεια, δικαισύνη, ισονομία”

Πολιτική

Το μεσημέρι της Κυριακής 17-9-2023 πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου Κολινδρού του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”. Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ανέστης Μανώλας ξεκίνησε τη σύντομη ομιλία του λέγοντας ότι δεν θα ήθελε να μετατρέψει μια θρησκευτική τελετή σε παραταξιακή φιέστα. Επεσήμανε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου πρώτιστος σκοπός της παρατάξεώς του θα είναι να ενημερώσει τους δημότες με αλήθειες για το παρελθόν και το παρόν του δήμου, καθώς και για τα σχέδιά του για το μέλλον.

Τόνισε ότι δεν επιθυμεί να ξεγελάσει τους πολίτες με εύκολες υποσχέσεις για ψεύτικες θέσεις εργασίας και χάρισμα χρεών στο δήμο (που κανένας δεν μπορεί να κάνει) ώστε να κλέψει την ψήφο τους. Εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι στις 8 Οκτωβρίου οι συνδημότες του θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό του, υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τη Δημαρχιακή θητεία του και την επόμενη πενταετία με Διαφάνεια, Δικαιοσύνη και Ισονομία. Ολοκλήρωσε την ομιλία του με τη φράση του Αβραάμ Λίνκολν: “Η ψήφος είναι πιό δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.”