Στον τόπο καταγωγής του ξεκίνησε τις ομιλίες του ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος – Εντυπωσιακή «ΕΚΚΙΝΗΣΗ» στον Άγιο Δημήτριο

Πολιτική

Συγκίνηση στην εναρκτήρια ομιλία του Κώστα Κουκοδήμου, σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έγιναν στο ορεινό χωριό της Πιερίας

Εντυπωσιακή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου, στον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, που ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στον τόπο καταγωγής του.

Με χειροκροτήματα στην κεντρική πλατεία του χωριού οι κάτοικοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία, ενώ ο ίδιος δεν παρέλειψε στην ομιλία του να πει πως επιλέγει κάθε φορά το χωριό καταγωγής του να ξεκινήσει την προεκλογική του πορεία, κοντά στους δικούς του ανθρώπους για να πάρει δύναμη και αγάπη. Είστε πάντα κοντά μου, με εμπιστεύεστε και με στηρίζετε και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, είπε συγκινημένος ο Δήμαρχος Κατερίνης ανοίγοντας την ομιλία του.

Ο δήμαρχος Κατερίνης έκανε έναν σύντομο απολογισμό των στόχων που πέτυχε η διοίκηση, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του αναφέρθηκε στα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν στον Άγιο Δημήτριο αλλά και στον προγραμματισμό του για την επόμενη θητεία.

Αμέσως μετά παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου, τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της Εκλογικής Περιφέρειας Πέτρας και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Κατερίνης που έλκουν καταγωγή από τον Άγιο Δημήτριο.