Δήμος Δίου-Ολύμπου: Συνάντηση του Δημάρχου Β. Γερολιόλιου με την Έλενα Σώκου, συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Β. Ελλάδα

Κοινωνία Πολιτική

Συνάντηση με την συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα, Έλενα Σώκου, είχε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, το πρωί της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο της επίσκεψής της σε φορείς που δραστηριοποιούνται στον Δήμο.

Την κυρία Σώκου υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο Λιτοχώρου ο Δήμαρχος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Πιερίας, Χαράλαμπος Μπρουσκέλης.

Περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής προβολής του Ολύμπου, αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου, έργα υποδομής που θα βοηθήσουν την αγροτική παραγωγή, επιτάχυνση των εργασιών που πραγματοποιούνται στο δίκτυο της Εθνικής Οδού, ήταν μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν.

Η κα Σώκου κατέγραψε το σύνολο των επισημάνσεων διαβεβαιώνοντας τον Δήμαρχο και την Αντιπεριφερειάρχη ότι στο πρόσωπό της έχουν έναν συνεργάτη, στο πλαίσιο της καλύτερης διαχείρισης και προώθησης των προτάσεών τους προς την Κυβέρνηση.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δίου-Ολύμπου, Γιάννης Πούλιος, Δημήτρης Πατσιαρίκας και Αστέριος Τζήμας, ο περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας και Τομεάρχης Επιστημονικών Φορέων Κεντρικής Μακεδονίας Αθανάσιος Λιακόπουλος, ο εκπρόσωπος της υφυπουργού Ανάπτυξης Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου, Θεόδωρος Σιαμάγκας, ο  εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας Σπύρου Κουλκουδίνα, Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, ο συντονιστής των Οργανώσεων της Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ., Ηλίας Τάπρας, ο πρόεδρος τη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Ζκάγιας, ο γενικός γραμματέας της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Πιερίας, Γιώργος Συμεωνίδης, η υπεύθυνη του τομέα Γυναικών, Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Πιερίας, Καλυψώ Σκούμπα, και ο  πολιτευτής Ν.Δ. Πιερίας Δημήτριος Μπέης.