Ματαιώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στους δήμους Κατερίνης και Δίου Ολύμπου – Όχι στην απόφαση του υπουργού Υγείας είπε η Νάουσα – Κανονικά οι εκδηλώσεις

Κοινωνία Πολιτική Πολιτισμός

Ο δήμος Κατερίνης

Ματαιώνονται όλες οι προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις για το τριήμερο Σάββατο 29/02, Κυριακή 01/03 & Καθαρά Δευτέρα 02/03 στον Δήμο Κατερίνης, λόγω άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, βάσει κοινής απόφασης (27.02.2020 – αριθμ. πρωτοκ. 13776) των Υπουργείων Υγείας, Προστασίας του πολίτη και Εσωτερικών.

Ο δήμος Δίου Ολύμπου

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου σύμφωνα με την αρ. 13776/27.02.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού,  ματαιώνει  όλες τις προγραμματισμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου, από την Παρασκευή 28.02.2020 έως και την Δευτέρα 02.03.2020.

Ανακοίνωση σχετικά με την διεξαγωγή του εθίμου και των αποκριάτικων εκδηλώσεων .

Στη Νάουσα

Στα πλαίσια των έκτακτων απαγορεύσεων του Υπουργείου Υγείας ,για την πρόληψη και την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.Έπειτα από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δήμου,παρουσία του Συλλόγου Εστίασης και του Προέδρου του ομίλου , Γενίτσαροι και Μπούλες,αποφασίστηκαν τα εξής :
Θα τηρηθεί το έθιμο απαράβατα και θα διεξαχθεί το δρώμενο ,όπως γίνεται αιώνες τώρα .
Οι παράλληλες εκδηλώσεις των καταστημάτων θα πραγματοποιηθούν όπως έχουν ανακοινωθεί .

Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης -Όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες.