Αδιαχώρητο, στο πάρτι νεολαίας του συνδυασμού της νίκης – Γιάννης Ντούμος: «Η νεολαία μας, η ελπίδα της Κατερίνης»!

Πολιτική Ψυχαγωγία

Οι νέες και οι νέοι της Κατερίνης έδωσαν βροντερό «παρών» και ανταποκρίθηκαν με την καταλυτική τους παρουσία στο πάρτι νεολαίας που διοργάνωσε προς τιμήν τους ο συνδυασμός ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ.

Στο κέντρο της πόλης, το βράδι της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου 2023, η νεολαία της Κατερίνης κατέκλυσε τα καταστήματα-στέκια (πεζόδρομος) όπου συνήθως συχνάζει η νέα γενιά και εκδήλωσε μέσα σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα την υποστήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης, Γιάννη Ντούμο, και στους συνεργάτες του στον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ -ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ.

Ο Γιάννης Ντούμος, με τον «αέρα» του νικητή και τον αυθορμητισμό του χαρακτήρα του, συνάντησε τα νιάτα της Κατερίνης, συνομίλησε, δέχθηκε την αγάπη, την αποδοχή τους, τις ευχές αλλά και το μήνυμα της ελπίδας που απορρέει από τη γενιά του μέλλοντος.

«Γιάννη είσαι ο δικός μας άνθρωπος. Προχώρα και άλλαξε τα όλα!» ήταν η επωδός που συνόδευε το αγκάλιασμα των νέων στον Γιάννη Ντούμο.

Συγκινημένος ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος από την αυθόρμητη και ειλικρινή  υποστήριξη που εισέπραξε από τη νιότη της πόλης, δήλωσε: «Όταν αντικρύζεις τις νέες και τους νέους, με τον αυθορμητισμό, τη δυναμική, την ορμή και την όρεξη για δημιουργία, γίνεσαι και εσύ νέος. Με την τιμητική τους ανταπόκριση και παρουσία στο κάλεσμά μας, καθόρισαν τη σιγουριά και τη βέβαιη  νικηφόρα πορεία μας.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας στον Δήμο Κατερίνης, δημιουργώντας το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων-Στέκι Νέων, ανοίγουμε την προοπτική ανάπτυξης συνεργασιών με συνομήλικους τους, άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Παράλληλα, με την επαναλειτουργία των Τοπικών Συμβουλίων Νέων Κατερίνης, θα δίνουμε στους νέους τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα την τοπική  κοινωνία, να έρχονται σε επαφή και διάλογο με τις εκλεγμένες αρχές και τους τοπικούς φορείς, ενώ οι αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων Νέων θα εισάγονται στο δημοτικό μας συμβούλιο και θα τίθενται υπόψη του κεντρικού δημοτικού οργάνου.

Ένα μεγάλο, από καρδιάς, ευχαριστώ για την καταλυτική τους παρουσία. Να είναι βέβαιοι ότι θα δικαιώσω τις ελπίδες και τα οράματα της νεολαίας μας».