Ο Γιάννης Ντούμος περιόδευσε σε επιχειρήσεις εστίασης

Επαγγελματίες Πολιτική

Μοναδική υποδοχή από καταστηματάρχες και πολίτες της Κατερίνης

Την πλήρη υποστήριξη στον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης, Γιάννη Ντούμο και στον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ εξέφρασε για μια ακόμα φορά η κοινωνία της Κατερίνης.

Το πρωινό της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου 2023, οι επιχειρηματίες της εστίασης, οι καταστηματάρχες του γενικού εμπορίου και οι πολίτες διατράνωσαν την αγάπη και την υποστήριξη  τους στον Γιάννη Ντούμο, ο οποίος σε κάθε επιχείρηση που εμφανιζόταν γνώρισε μοναδικές στιγμές αποδοχής και συμπάθειας από τους συμπολίτες μας.

Ο κ. Ντούμος συνοδευμένος από τον πρόεδρο του Σωματείου Εστίασης Κατερίνης και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, Βασίλη Αγιαννίτη και τον αντιπρόεδρο επίσης υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας του συνδυασμού του Απόστολου Τζιτζικώστα, Δημήτριο Καραβιδέ, καθώς και με υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους του ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, περιόδευσε σε καταστήματα εστίασης και όχι μόνο.

Πέρα των ευχών που δέχτηκε  για την εκλογική επιτυχία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, το θερμό κλίμα που αντίκρυζε και  με το οποίο εγένετο  δεκτός παντού και από όλους,  ο Γιάννης Ντούμος συζήτησε για τα θέματα της καθημερινότητας, τα ζητήματα του κλάδου της εστίασης και του εμπορίου, καθώς και τα προβλήματα της πόλης.

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, προέβη σε δήλωση: «Σε συνεργασία με το Σωματείο Εστίασης Κατερίνης, έχω ήδη δεχθεί υπόμνημα με τις θεματολογικές του προτάσεις, θα επανασχεδιάσουμε την γενικότερη πολιτική γύρω από τα ζητήματα του κλάδου. Όπως η αναθεώρηση και η ανατιμολόγηση καθώς  και η αναπροσαρμογή των χρεώσεων στους κοινόχρηστους χώρους για τα τραπεζοκαθίσματα, τον χαρακτηρισμό των πεζοδρόμων, τον φόρο παρεπιδημούντων, τους ανεμοφράκτες, θέματα τεχνικών προδιαγραφών.

Όλα θα τα εξετάσουμε με γνώμονα την καλή συνεργασία, την εξυπηρέτηση των ανθρώπων της εστίασης  και τον σεβασμό στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης».