Επίσκεψη Πέτρου Κιάφα στη MAXI ΑΒΕΕ

Πολιτική

Τη μεγάλη πιερική εταιρία MAXI ΑΒΕΕ επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Πέτρος Κιάφας, τον οποίο υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, κ. Ηλίας (Λούης) Παπαδόπουλος, και συζήτησε μαζί του θέματα που αφορούν τη λειτουργία της μεγάλης χαρτοβιομηχανίας καθώς επίσης και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κιάφας βρέθηκε στους χώρους εργασίας όπου γίνεται η επεξεργασία χαρτιού και συζήτησε με τους εργαζόμενους, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα είναι και καταγόμενοι από περιοχές του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Στο κλείσιμο της επίσκεψης, ο Πέτρος Κιάφας ευχήθηκε στον ιδιοκτήτη της MAXI ΑΒΕΕ ο κ. Ηλία (Λούη) Παπαδόπουλο, καλή συνέχεια στις δημιουργικές επιχειρηματικές επιτυχίες του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης, ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή συνέχεια στο έργο τους, με υγεία, αλλά και κάθε καλό στις οικογένειές τους.

Από την πλευρά τους, τόσο ο ιδιοκτήτης της εταιρίας όσο και οι εργαζόμενοι ευχήθηκαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα, να έχει καλή επιτυχία στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.