Μεγάλες συγκεντρώσεις του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου στις κοινότητες των Πιερίων – Νικηφόρο πέρασμα σε Βρύα, Ρητίνη, Ελατοχώρι

Πολιτική

Με τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις σε Βρύα, Ρητίνη και Ελατοχώρι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των ομιλιών της Κυριακής ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Με παλμό και παρατεταμένα χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των τριών κοινοτήτων τον Δήμαρχο Κατερίνης ο οποίος συγκινημένος για την υποδοχή ευχαρίστησε για τη διαχρονική στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Ο Κώστας Κουκοδήμος αναφέρθηκε στα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν στις τρεις ορεινές κοινότητες των Πιερίων, κάνοντας εκτενή αναφορά στην τουριστική προώθηση αλλά και στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων.

Έκανε ειδική αναφορά στη φιλοξενία και τη διάθεση συμμετοχής των κατοίκων σε δράσεις που υλοποίησε ο Δήμος Κατερίνης στην περιοχή.

Η προβολή που έτυχε η περιοχή των Πιερίων θα συνεχιστεί και θα εμπλουτισθεί με συνέδρια, εκδηλώσεις με θέμα το βουνό και την τοπική παράδοση, την ενίσχυση του γαστρονομικού τουρισμού, αγροτουρισμού και περιπατητικού τουρισμού, με τη διοργάνωση εποχικών φεστιβάλ στην ορεινή Πιερία, την στοχευμένη προβολή του Χιονοδρομικού μας Κέντρου που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, σημείωσε ο δήμαρχος.

Στις ομιλίες του έκανε εκτενή αναφορά σε έργα βασικών υποδομών που υλοποιήθηκαν σε Βρύα, Ρητίνη και Ελατοχώρι αλλά και στον προγραμματισμό της επόμενης δημοτικής περιόδου.