Αγιασμός Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο» στον Κορινό, παρουσία του υποψ. δημάρχου Γιάννη Ντούμου

Πολιτική

Με την τέλεση του Αγιασμού εγκαινιάστηκε και επίσημα στον Κορινό η λειτουργία του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου, των επίσης υποψηφίων τοπικών και δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Κορινού καθώς και κατοίκων της περιοχής.

Και αυτό το εκλογικό κέντρο αποτελεί το σημείο αναφοράς για να γνωρίσει η κοινωνία του Κορινού το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού, να ενημερώνεται και να πληροφορείται για τις δράσεις αλλά και να αποτελεί τον χώρο διανομής του εκλογικού υλικού της δημοτικής παράταξης.

Τον Αγιασμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Σεϊταρίδης, ο οποίος ευχήθηκε ευόδωση των προσδοκιών στον Γιάννη Ντούμο και επιτυχία του ιδίου και του συνδυασμού του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο κ. Ντούμος συνομίλησε με πολίτες του Κορινού, δέχθηκε τις ευχές όλων, τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και την αγάπη στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί για μια άλλη παραγωγική και πρωτοπόρα Κατερίνη, όπως την αξίζουν οι πολίτες της.