Mε τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Ι. Παππά συναντήθηκε ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος: «Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εξασφάλιση του νέου οχήματος»

Πολιτική Τουρισμός

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Παππά. 
Ο κ. Μπαραλιάκος, αφού συνεχάρη τον Υφυπουργό για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου, συζήτησε μαζί του σειρά θεμάτων που αφορούν στις λιμενικές υποδομές της Πιερίας.
Σε προτεραιότητα τέθηκε η σύσταση Λιμεναρχείου Πιερίας με έδρα την Παραλία Κατερίνης, εξέλιξη που θα βελτιώσει αναμφίβολα τις παρεχόμενες λιμενικές υπηρεσίες. Ψηλά στην ατζέντα βρέθηκε και η χρηματοδότηση για την έκδοση οικοδομικής άδειας και τη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης για την κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει το Λιμενικό Ταμείο και τη Διοίκηση του Λιμεναρχείου.
Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας έκανε δεκτό το αίτημα του Φ. Μπαραλιάκου για ανανέωση του στόλου και ενέκρινε την παραχώρηση ενός νέου οχήματος που θα προστεθεί στο υπάρχον δυναμικό του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Κατερίνης το αμέσως επόμενο διάστημα.  
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Μπαραλιάκος δήλωσε μεταξύ άλλων : «Ευχήθηκα στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και καλό φίλο, Ιωάννη Παππά, καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την άμεση ανταπόκριση και την εξασφάλιση του νέου οχήματος για τις ανάγκες της Λιμενικής Αρχής Σκάλας Κατερίνης. Συνομιλήσαμε επίσης για ένα σύνολο θεμάτων που αφορούν στις λιμενικές υποδομές και στις λιμενικές Υπηρεσίες  της Πιερίας μας. Εγκαινιάσαμε, σήμερα, μία συνεργασία για να προωθηθούν έργα που θα αλλάξουν την εικόνα του νομού μας στον τουρισμό και τον έλεγχο των ακτογραμμών  της παράκτιας ζώνης μας. Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στα θέματα που αφορούν την αλιεία, έναν τομέα που με τον κ. Παππά είχαμε στενή συνεργασία και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική μας θητεία, δίνοντας λύσεις σε σειρά θεμάτων που απασχόλησαν τους αλιείς μας».