Ξεσηκωμός δημοτών στις επισκέψεις του Γιάννη Ντούμου στον Λόφο, τη Ράχη και τον Κάτω Αγιάννη

Πολιτική

Όσο πλησιάζει η Κυριακή των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ολοένα και γιγαντώνεται το ακροατήριο των ομιλιών του Γιάννη Ντούμου σε διάφορες Κοινότητες της Κατερίνης. Οι κάτοικοι δεν έρχονται μόνο για να ακούσουν το τι θα πει ο Υποψήφιος Δήμαρχος αλλά ταυτόχρονα εκδηλώνονται με δυναμικό τρόπο εκφράζοντας τη φωνή της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών για αλλαγή στη Διοίκηση του Δήμου Κατερίνης.

Στις τρεις τελευταίες ομιλίες του στον Λόφο, τη Ράχη και τον Κάτω Αγιάννη, ο Γιάννης Ντούμος, μαζί με τη μεγάλη αγάπη των δημοτών που εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως, εισπράττει πλέον και την αποφασιστικότητα του κόσμου για δυναμική ανατροπή.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας», είπε ο Υποψήφιος Δήμαρχος μιλώντας στις τρεις ανοιχτές συγκεντρώσεις. «Είμαι κοντά σας όχι μόνο τώρα στην προεκλογική περίοδο αλλά θα είμαι κοντά σας και την επόμενη των εκλογών ώστε να προωθήσουμε και υλοποιήσουμε αυτά που όλοι οραματιζόμαστε, για να λυθούν προβλήματα, για να γίνουν πρωτίστως τα αυτονόητα, για να γίνουν έργα και δράσεις, για να αλλάξει η ζωή σας και η ζωή μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ζήτησε όμως από τους κατοίκους να εμπιστευτούν τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο», ζήτησε όμως, μέχρι την ημέρα των εκλογών, ο αγώνας να είναι ασταμάτητος και να ενταθεί η προσπάθεια «πόρτα – πόρτα, σπίτι – σπίτι» και «πρόσωπο με πρόσωπο», μέχρι την τελική νίκη.

«Όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα της αλήθειας! Δίνουμε τη μάχη των ιδεών και του οράματός μας, που θέλει έναν Δήμο Πρότυπο όχι μόνο στην πόλη αλλά και στα χωριά μας! Πάμε να κερδίσουμε την ποιότητα της ζωής που μας αξίζει! Με τη νίκη!», είπε ο Γιάννης Ντούμος σηκώνοντας μια θύελλα ενθουσιασμού από τους παρευρισκόμενους.  

Και στο κλείσιμο των ομιλιών προχώρησε και σε ένα κάλεσμα. «Σας περιμένω όλους και όλες στην Κατερίνη, στην κεντρική προεκλογική μας ομιλία, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου. Πάμε δυνατά! Σας ευχαριστώ»!