Κώστας Κουκοδήμος: Βγήκαμε από την τουριστική αφάνεια! Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις σε Παραλία και Καλλιθέα

Πολιτική

Με εντυπωσιακές συγκεντρώσεις σε Παραλία και Καλλιθέα, συνεχίστηκε το πρόγραμμα ομιλιών του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου το Σάββατο.

Ο Κώστας Κουκοδήμος μίλησε για τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στην Παραλία τόσο για την αντιπλημμυρική θωράκιση του οικισμού όσο και για τη διάβρωση των ακτών, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στις εργασίες ανάπλασης της κεντρικής οδού, στην ανακατασκευή της προβλήτας, στα έργα υποδομής και αναβάθμισης των τουριστικών υπηρεσιών.

Ο ίδιος τόνισε πως με συστηματική δουλειά και κυρίως με στόχο και σχέδιο ο δήμος Κατερίνης παρά τη δίχρονη δοκιμασία της πανδημίας, πέτυχε να βγει από την τουριστική αφάνεια. Δημιουργήσαμε Αντιδημαρχία Τουρισμού που έβαλε ισχυρή σφραγίδα στην προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος, σημείωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης.

Έργα ύψους 10 εκ. ευρώ υλοποιούνται στην Παραλία και αξιοποίηση της δημοτικής μας περιουσίας, βάζουν τέλος σε μια μακροχρόνια πολιτική εγκατάλειψης της ακτογραμμής μας, είπε ο Κώστας Κουκοδήμος.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Με παρατεταμένα χειροκροτήματα και πυροτεχνήματα υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Καλλιθέας τον Δήμαρχο Κατερίνης. Ο ίδιος άνοιξε την ομιλία του ευχαριστώντας τους κατοίκους για τη διαχρονική στήριξη στο πρόσωπό του, ενώ αναφέρθηκε σε έργα και παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν στην περιοχή και σε όσα προγραμματίζονται για την επόμενη δημοτική περίοδο με επίκεντρο την αντιπλημμυρική θωράκιση του οικισμού και τη σύνδεση του δικτύου ύδρευσης της Καλλιθέας με τον  διπλό αγωγό πόλης ύδρευσης Κατερίνης.

Επιπλέον έκανε αναφορά στα έργα ασφαλτοστρώσεων που ήδη ξεκίνησαν, στην αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της   Καλλιθέας, μήκους 30 χιλιόμετρων, στη συνολική παρέμβαση στην περιοχή Γρέβενη αλλά και στο πρόγραμμα αναπλάσεων μέσα στον οικισμό.