Ο Γιάννης Ντούμος περιόδευσε στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου – Θερμότατη η υποδοχή από παραγωγούς, εμπόρους και πολίτες

Αγροτικά Πολιτική

Συνοδευόμενος από υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, επισκέφθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, τη λαϊκή αγορά της πόλης, όπου συναντήθηκε με πολίτες, εμπόρους, παραγωγούς και περιόδευσε στους χώρους της αγοράς.

Στους πάγκους προώθησης των προϊόντων ο Γιάννης Ντούμος συζήτησε διάφορα θέματα και αντάλλαξε απόψεις τόσο με τους πωλητές όσο και με το καταναλωτικό κοινό, οι οποίοι του εξέθεσαν ζητήματα που αφορούν τη αγορά που αφορούν το κόστος παραγωγής, την ακρίβεια, την αναγκαιότητα ορθότερης λειτουργικής οργάνωσης και διαμόρφωσης των χώρων στις δύο λαϊκές αγορές της Κατερίνης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, στην περιοδεία του γνώρισε τη θερμότατη υποδοχή από όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι,  από καρδιάς, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, με την προσφώνηση «και εγώ με Ντούμο».

Με τον πρόεδρο των λαϊκών αγορών

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Γιάννης Ντούμος συνάντησε τον πρόεδρο των λαϊκών αγορών του Νομού Πιερίας, Νίκο Παπανικολάου, με τον οποίο είχε μια σύντομη πλην εποικοδομητική συζήτηση. Ο κ. Παπανικολάου ανέπτυξε τα καίρια ζητήματα του κλάδου, δίδοντας έμφαση στην αναγκαιότητα ότι η λαϊκή αγορά της Τετάρτης της Κατερίνης πρέπει να επανέλθει στον παλαιότερό της χώρο, επί της οδού Μητροπόλεως.

Ο κ. Ντούμος στην τοποθέτησή του, επισήμανε: «Γνωρίζω καλά το πρόβλημα της λαϊκής της Τετάρτης. Με την ανάληψη των καθηκόντων μας, θα το εξετάσουμε από κοινού για να βρεθεί η ενδεδειγμένη λύση.  

Επιπρόσθετα, ήδη εξετάζουμε τη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων σε παρακείμενο χώρο, για την λαϊκή αγορά του Σαββάτου. Υπομονή»!