Ο Γιάννης Ντούμος στον Αγιασμό της «Παναγίας Σουμελά»

Πολιτική Πολιτισμός

Στον Αγιασμό, με αφορμή την έναρξη της πολιτιστικής χρονιάς του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά», παρέστη ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 στην έδρα του συλλόγου, όπου υλοποιούνται όλες οι καθόλα αξιόλογες δραστηριότητες του προσφυγικού φορέα, παρουσία των διοικητικών και απλών μελών, των νέων που στελεχώνουν τα τμήματα του συλλόγου και πολλών φίλων της «Παναγίας Σουμελά»

Ο κ. Ντούμος συνομίλησε και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο, Μιχάλη Χατζεϊπίδη για τον προγραμματισμό των δράσεων τούτης της χρονιάς σε όλα τα τμήματα, όπως του χορού, μουσικής, αιμοδοσίας, ποντιακής διαλέκτου, ιματισμού και βιβλιοθήκης, ζητώντας παράλληλα την διαρκή υποστήριξή του. Τόσο ό ίδιος όσο και η οικογένεια του συλλόγου ευχήθηκαν ολόθερμη επιτυχία στον Γιάννη Ντούμο και στον  συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες για την υποδοχή και τις ευχές, ο Γιάννης Ντούμος, δήλωσε: «Στη σημερινή κρίση των θεσμών, είστε άξιοι συγχαρητηρίων γιατί αγωνίζεστε για να κρατηθεί ζωντανή η ποντιακή μας παράδοση, τα ήθη και έθιμα από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Να υπολογίζετε ότι είμαι και θα είμαι κοντά και δίπλα σας σε κάθε πρωτοβουλία σας. Με τη δημιουργία ψηφιακού πολιτιστικού ημερολογίου στον Δήμο Κατερίνης και με την παράλληλη ψηφιοποίηση του πνευματικού ποντιακού πλούτου, θα συμβάλλουμε στο να καταγραφούν  και να διατηρηθούν αναλλοίωτα τα δημιουργήματα και οι ρίζες μας. Καλή χρονιά».