Με χαμόγελα, αγκαλιές και θερμές ευχές υποδέχθηκαν οι Λιτοχωρινοί τον Πέτρο Κιάφα

Πολιτική

Περίσσευαν τα χαμόγελα πολλών Λιτοχωρινών βλέποντας την παρουσία του Υποψηφίου Δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Πέτρου Κιάφα, καθώς και Λιτοχωρινών Υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του, οι οποίοι, το πρωί της Κυριακής 24/9, πραγματοποίησαν εξόρμηση στο Λιτόχωρο μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια του Συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» αλλά και κάρτες υποψηφίων.

Πολλοί Λιτοχωρίτες αντιμετώπισαν με ενθουσιασμό την παρουσία του Πέτρου Κιάφα και κάποιοι από αυτούς τον υποδέχθηκαν με αγκαλιές. Επίσης, παλιοί ποδοσφαιριστές και συμπαίχτες του Κιάφα όταν αυτός έπαιζε μπάλα στον Απόλλωνα Λιτοχώρου, βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους στο πρόσωπό του και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία».

Ακόμη, αρκετοί Λιτοχωρίτες που είχαν γνωρίσει τον Κιάφα στην επιτυχημένη θητεία του ως Αντιδημάρχου Δίου-Ολύμπου κατά την περίοδο 2011-2014, προσέγγιζαν τον υποψήφιο Δήμαρχο για να τον χαιρετίσουν και να του ευχηθούν λέγοντας: «Καλή επιτυχία» αλλά και «ευχόμαστε, και Δήμαρχος»!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εξόρμησης στους δρόμους και τα καταστήματα της περιοχής, ο Πέτρος Κιάφας συνάντησε και τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Λιτοχώρου, π. Αθανάσιο Βασιλείου και πήρε την ευχή του και τις ευλογίες του.

Γενικά, η εξόρμηση του Πέτρου Κιάφα και των Λιτοχωρινών υποψηφίων Συμβούλων του στην «πόλη των θεών» είχε πολλές θετικές εκπλήξεις αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συμπεριφορές κατοίκων προς το πρόσωπο του Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».