Συγκινητική η υποδοχή στον Γιάννη Ντούμο από εκθέτες και επισκέπτες στη 12η ΕΒΕΠ του Επιμελητηρίου

Επαγγελματίες Πολιτική

Συγκινητική ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες στον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης, Γιάννη Ντούμο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον χώρο φιλοξενίας της 12ης  Εμπορικής Βιοτεχνικής Εκθεσιακής Δραστηριότητας Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας 2023.

Ο Γιάννης Ντούμος συνοδευμένος από υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, περιόδευσε στα περίπτερα της έκθεσης όπου γνώρισε την αποδοχή, την αγάπη και την υποστήριξη στο πρόσωπό του από τους εμποροβιοτέχνες που εκθέτουν τα προϊόντα τους αλλά και από συμπολίτες που επισκέφθηκαν την εκθεσιακή δραστηριότητα του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Ντούμος χρειάστηκε πολλή ώρα να ολοκληρώσει την επίσκεψή του, καθότι όλοι ήθελαν να συνομιλήσουν μαζί του, να του εκφράσουν την συμπάθειά τους, να πληροφορηθούν για θέματα αναπτυξιακής παραγωγής, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για το μέλλον της Κατερίνης και βέβαια για να του ευχηθούν νικηφόρα πορεία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.  

Ένα επίσης χαρακτηριστικό της περιοδείας ήταν ότι στο περίπτερο του Εργαστηρίου Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού «Το Ξαθέρι», ο Γιάννης Ντούμος άκουσε από τον λυράρη του συλλόγου να αυτοσχεδιάζει στίχους και να τραγουδά: «Μια μαντινάδα θα σας πω, τύχη για να σας φέρω, στο νέο σας ξεκίνημα, επιτυχία να προσφέρω».

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Γιάννης Ντούμος, επισήμανε σε δήλωσή του: «Υιοθετούμε και θα στηρίξουμε κάθε εκθεσιακή δράση που αναδεικνύει την τοπική και όχι μόνο παραγωγή, όπως η συγκεκριμένη του Επιμελητηρίου Πιερίας. Και βέβαια θα στηρίξουμε και την επιχειρηματικότητα.

Στον χώρο που βρισκόμαστε σήμερα, στον οικισμό της Ανδρομάχης Κατερίνης, όπου δραστηριοποιείται και η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη, προγραμματίζουμε τη δημιουργία στεγασμένου πολυχώρου για τη φιλοξενία εμπορικών, κοινωνικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, καθώς και για την ανάδειξη τοπικών αγροτικών προϊόντων».

Η επίσκεψη του Γιάννη Ντούμου και του συνδυασμού του στη 12η ΕΒΕΠ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου 2023.