Ομιλίες Γιάννη Ντούμου σε πολυπληθή ακροατήρια στην Καλλιθέα και την Περίσταση – «Σας καλώ να στείλετε παντού το μήνυμα της νίκης και της αλλαγής»!

Πολιτική

Κάλεσμα στους δημότες να στείλουν παντού το μήνυμα της νίκης ενόψει εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, απηύθυνε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης, 19/9, στην Καλλιθέα και την Περίσταση.

«Σας καλώ να στείλετε παντού το μήνυμα της νίκης, της αλλαγής, της αισιοδοξίας και της αλήθειας που εκπροσωπούμε!», είπε ο Υποψήφιος Δήμαρχος μιλώντας στις δύο πολυπληθείς συγκεντρώσεις.

Κάλεσε επίσης τους δημότες να αγωνιστούν τις λίγες ημέρες που απέμειναν και να μεταφέρουν αυτό το μήνυμα «πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι, πρόσωπο με πρόσωπο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

 «Πάμε να κερδίσουμε την ποιότητα της ζωής που μας αξίζει! Με τη νίκη!», φώναξε δυνατά ο Γιάννης Ντούμος ξεσηκώνοντας τα πλήθη και εισπράττοντας χειροκροτήματα και επευφημίες.

Τόνισε επίσης ότι στις 8 Οκτωβρίου, νικητής των εκλογών θα είναι ο Συνδυασμός «Δήμος Πρότυπο», κάτι που γνωρίζουν και εκείνοι που διοικούν σήμερα τον Δήμο Κατερίνης, γι’ αυτό και κάποιοι «γνωστοί-άγνωστοι» χρησιμοποιούν «σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να σπιλώσουν το όνομά μου και να αμαυρώσουν την προσπάθειά μας», ανέφερε.

«Το τελευταίο διάστημα, που προφανώς έχουν αντιληφθεί ότι χάνουν και μάλιστα πανηγυρικά, συνεχίζουν ακόμη πιο ενορχηστρωμένα! Οι πρακτικές τους όμως είναι η παραδοχή της ήττας τους!», σημείωσε ο Γιάννης Ντούμος.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφερόμενος σε συγκεκριμένα έργα και δράσεις που είναι αναγκαία για να γίνουν την ερχόμενη πενταετία στην Καλλιθέα και την Περίσταση, δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με τα Τοπικά Συμβούλια, γιατί, όπως υπογράμμισε, «οφείλουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων και, σε κάθε περίπτωση, να βρισκόμαστε σε ανοικτό και διαρκή διάλογο μαζί τους για τη λύση των τοπικών προβλημάτων. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτό θα γίνει».