Με πυροτεχνήματα και δάδες υποδέχθηκε η Εξοχή τον Κώστα Κουκοδήμο

Πολιτική

Μέσα σε ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα, με πυροτεχνήματα και αναμμένες δάδες, κόρνες και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Εξοχής τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.

Ο Κώστας Κουκοδήμος πραγματοποίησε την ομιλία του σε μεγάλη συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του χωριού, με ιδιαίτερη αναφορά στα έργα που υλοποιήθηκαν αλλά και στον προγραμματισμό της διοίκησης του δήμου για τη νέα περίοδο.

Αναφέρθηκε στα έργα αγροτικής οδοποιίας και τις ασφαλτοστρώσεις σε Εξοχή και Τόξο, στις εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης που έγιναν στο σχολείο, στις εργασίες ενίσχυσης του φράγματος της Εξοχής και στην επέκταση του αρδευτικού δικτύου.

Ακόμη ειδική αναφορά έκανε στη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ύψους 1,8 εκ. ευρώ για αγροτική οδοποιία σε κοινότητες του δήμου, μεταξύ των οποίων η Κοινότητα της Εξοχής αλλά και στην υλοτόμηση του δασοκτήματος της Εξοχής που κάλυψε ανάγκες κατοίκων της περιοχής για 3 χρόνια και στην κατασκευή οκτώ μικρών τεχνικών έργων, με σκοπό τη βελτίωση της πρόσβασης σε κτηνοτροφικές και αγροτικές μονάδες.

Σε ο,τι αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο ο Κώστας Κουκοδήμος ανακοίνωσε την κατασκευή αγωγού από το φράγμα προς τη χωμάτινη δεξαμενή, ασφαλτοστρώσεις στον περιφερειακό δρόμο στη βόρεια πλευρά της Εξοχής, καθώς και μέσα στο χωριό και παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους.

Πριν από την προγραμματισμένη ομιλία του ο Κώστας Κουκοδήμος βρέθηκε στο γήπεδο του χωριού όπου ολοκληρώθηκαν εργασίες εγκατάστασης αυτόματου ποτίσματος.