Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΚΗΦΗ του Δήμου Κατερίνης στο Σ. Σταθμό

Πολιτική

Κλιμάκιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης Κατερίνης” περιόδευσε στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Κατερίνης στο Σ. Σταθμό στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου.
Ενημερώθηκε για τις συνθήκες λειτουργίας της δομής και για την «απληρωσιά» των εργαζομένων της δομής και των εργαζομένων συνολικά της ΔΗΚΕΔΗΚ. Η καθυστέρηση στη μισθοδοσία των εργαζομένων επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και ενώ αυτό είναι προς γνώση της διοίκησης δεν ενδιαφέρεται να βρει μόνιμη λύση.

Έχουμε στηρίξει και σταθεί στο δίκαιο αίτημα όλων των εργαζομένων του δήμου για σταθερή μισθοδοσία ,όλα αυτά τα χρόνια, τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όσο και έξω. Δεν είναι δυνατόν εργαζόμενοι να βιώνουν κάθε χρόνο την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα, την διάλυση του οικονομικού τους προγραμματισμού Απαιτούμε από τη δημοτική αρχή να πάρει μέτρα, για την εδώ και τώρα, καταβολή όλης της οφειλόμενης μισθοδοσίας των εργαζομένων.

Διεκδικούμε το δικαίωμα τους σε μόνιμη και σταθερή εργασία και την πρόσληψη τους ως δημοτικούς υπαλλήλους. Για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη ων λίγων