Επίσκεψη προσφοράς μιας αντιπροσωπείας του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ στον Πολυχώρο «Καφέ Κομπολόι»

Πολιτική

Αντιπροσωπεία στελεχών και υποψηφίων τοπικών και δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου 2023, τον Πολυχώρο «Καφέ Κομπολόι», όπου αναπτύσσει το αξιόλογο κοινωνικό του έργο  ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α Νομού Πιερίας.

Η παρουσία των μελών του συνδυασμού αποσκοπούσε στην προσφορά βοηθημάτων για την υλοποίηση της δράσης του συλλόγου, την έκφραση συμπάθειας και υποστήριξης στις πρωτοβουλίες του καθώς και στην ενημέρωση για το περίγραμμα του έργου που υλοποιείται στον Πολυχώρο.

Ο διευθυντής του γραφείου του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, Μπάμπης Φωκαΐδης, η γραμματέας Βίκυ Μήτρου και οι υποψήφιοι σύμβουλοι ξεναγήθηκαν στον χώρο και πληροφορήθηκαν για τις δραστηριότητες του φορέα από τον πρόεδρο, Γιώργο Γεωργιάδη, επίσης υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμο. Ο κ. Γεωργιάδης αφού ευχαρίστησε την οικογένεια του συνδυασμού, τόνισε: «Με την πράξη σας αποδεικνύετε έμπρακτα την ευαισθησία σας στον άνθρωπο, την αλληλεγγύη σας».

Ο κ. Φωκαΐδης αναφερόμενος στην επίσκεψη της αντιπροσωπείας, επισήμανε: «Σας μεταφέρω την αγάπη και υποστήριξη του κ. Ντούμου, καθώς και τα συγχαρητήριά του για το παραγωγικό έργο που επιτελείτε. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική που θα εφαρμόσουμε στον Δήμο Κατερίνης για τις ευάλωτες ομάδες και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Η ανάπτυξη δικτύων άσκησης κοινωνικής πολιτικής μέσω των δομών θα συμβάλλει στην ορθότερη προσφορά υπηρεσιών προς τους πολίτες. Και πάλι συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες σας».