Κώστας κουκοδήμος: “Είμαι περήφανος για το έργο μας!” Με ομιλίες σε Μοσχοχώρι και Φωτεινά συνέχισε το πρόγραμμα των ομιλιών του ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

Πολιτική

*Σημείο αναφοράς θα καταστεί το παλαιό εργοστάσιο Ξυλείας στη Μόρνα

*Ξεκινά το έργο ύψους 530.000 ευρώ για την ύδρευση στα Φωτεινά

Θερμή υποδοχή και μεγάλες σε όγκο συγκεντρώσεις επεφύλαξαν στον Δήμαρχο Κατερίνης  οι κάτοικοι σε Μοσχοχώρι και Φωτεινά όπου συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας το πρόγραμμα των ομιλιών του.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης παρουσίασε τον απολογισμό του έργου της διοίκησης σημειώνοντας τις παρεμβάσεις σε βασικές υποδομές που ταλαιπωρούσαν τις κοινότητες επί σειρά ετών, όπως η ύδρευση και η άρδευση και τις παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν μέσα στην επόμενη θητεία.

ΦΩΤΕΙΝΑ

Με μια ανθοδέσμη και παρατεταμένα χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Κατερίνης οι κάτοικοι στα Φωτεινά.

Ο ίδιος ευχαρίστησε για τη διαχρονική στήριξη των κατοίκων στο πρόσωπό του και δεν παρέλειψε να αναφέρει πως στα Φωτεινά το «αποτύπωμα» της διοίκησης είναι ισχυρό, αφού οι κεντρικές δεσμεύσεις της υλοποιήθηκαν στο έπακρο.

Ειδικότερα είπε: «Το δικό μας στοίχημα ήταν η παραχώρηση του παλαιού εργοστασίου Ξυλείας και το πετύχαμε. Είμαι περήφανος που έβαλα την υπογραφή μου μαζί με τον τότε Υπουργό Περιβάλλοντος τον Γ. Αμυρά υπογράψαμε στο δημαρχείο την παραχώρηση για την αξιοποίηση του. Στη νέα θητεία θα αξιοποιήσουμε τους πόρους και θα το αναδείξουμε σε ένα από τα σημαντικότερα σημεία της ιστορίας του τόπου μας.  

Επιπλέον, ένα κονδύλιο της τάξεως των 530.000 ευρώ εξασφαλίστηκε από τη δική μας διοίκηση για το έργο  της κατασκευής εξωτερικού αγωγού ύδρευσης Δ.Κ. Φωτεινών,  ενώ προχωράμε στην αλλαγή του  αμιαντοσωλήνα πόσιμου νερού, στην ανάπλαση της  κεντρικής πλατείας και σε παρεμβάσεις αγροτικής οδοποιίας».

ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ

 Η ένταξη στο πρόγραμμα επενδυτικών δαπανών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών, η αναβάθμιση πηγών ύδρευσης για το Μοσχοχώρι, η αναβάθμιση των αθλητικών χώρων υπήρξαν βασικές δεσμεύσεις μας και υλοποιήθηκαν, τόνισε ο δήμαρχος, ενώ παρουσιάζοντας συνοπτικά τις παρεμβάσεις της επόμενης περιόδου έκανε αναφορά στη συνέχιση του προγράμματος ασφαλτοστρώσεων σε αγροτικούς δρόμους, την επέκταση του αρδευτικού δικτύου και τη δημιουργία χώρων ψυχαγωγίας για τα παιδιά.