Δήμος Δίου-Ολύμπου: Αποστολή παλετών εμφιαλωμένου νερού στο Δήμο Τεμπών – Συνεχίζεται η έκκληση για προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Κοινωνία

Το πρώτο κοντέινερ με δέκα παλέτες με εμφιαλωμένο νερό στάλθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου 2023 από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου στον γειτονικό Δήμο Τεμπών, που επλήγη πρόσφατα από το κύμα κακοκαιρίας “Ντάνιελ”.

Παράλληλα συνεχίζεται η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, από τους κατοίκους των 12 κοινοτήτων του Δήμου Δίου-Ολύμπου, μετά από σχετικό κάλεσμα του Δήμου. Προτείνεται να δοθεί προτεραιότητα στην προσφορά εμφιαλωμένων νερών.

Ευχαριστούμε τους δημότες και επισκέπτες του Δήμου για την θερμή τους ανταπόκρισή στην έκκληση αλληλεγγύης και προσφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας καθώς και στις ιδιωτικές επιχειρήσεις για την προσφορά εμφιαλωμένου νερού.

Μία πράξη αλληλεγγύης, με την ευχή γρήγορα οι συνδημότες του γειτονικού Δήμου Τεμπών και του συνόλου των πληγεισών περιοχών της Περιφέρειας Θεσσαλίας να επανέλθουν στην κανονικότητα.