Συνάντηση αντιπροσωπείας πρ. εργαζομένων STAGE με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Ντούμο -Στηρίζω τον δίκαιο αγώνα των πρώην εργαζομένων

Κοινωνία

Στηρίζω τον δίκαιο αγώνα των πρώην εργαζομένων STAGE για απόδοση χρημάτων που τους οφείλει ο Δ.Κατερίνης, δηλώνει ο Γιάννης Ντούμος

Τη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα για απόδοση οφειλών του Δ.Κατερίνης σε πρώην εργαζομένους προγράμματος STAGE, δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Ντούμος, ύστερα από συνάντηση που πραγματοποίησε μαζί τους.

Οι πρώην εργαζόμενοι σε πρόγραμμα STAGE ενημέρωσαν τον κ. Ντούμο για το ιστορικό της υπόθεσης, για την τελεσίδικη δικαστική απόφαση υπέρ τους αλλά και για την αρνητική στάση του Δήμου Κατερίνης απέναντι στο δίκαιο αίτημά τους.

Συγκεκριμένα, τον ενημέρωσαν ότι τριάντα οχτώ οικογένειες παραμένουν όμηροι και βρίσκονται σε δικαστική αντιπαράθεση από το 2011 έως και σήμερα καθώς με την υπ’ αριθμόν 1792/2022 τελεσίδικη δικαστική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης που επιδικάστηκε για τις οικογένειες αυτές με το συνολικό ποσό αποζημίωσης ύψους 1.6 εκ. € περίπου.

Ωστόσο, όπως είπαν οι πρώην εργαζόμενοι, ο Δήμος Κατερίνης αρνείται να εκτελέσει την τελεσίδικη δικαστική απόφαση, γι’ αυτό και τον Δεκέμβριο του 2022 προχώρησε σε διαδικασία αναίρεσής της.

Ο κ. Ντούμος αφού άκουσε τους προβληματισμούς και την αγωνία των συνδημοτών του, δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους στον δίκαιο αγώνα που κάνουν.