Τρέχω για την Κατερίνη: Έτοιμο το μετάλλιο της αθλητικής γιορτής – Τέλος εγγραφών την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου!

Αθλητικά Κοινωνία

Ο αγώνας δρόμου – θεσμός «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» έρχεται στις 24/09 – έτοιμος να γεμίσει χαμόγελα τους δρόμους της Κατερίνης. Μία φιλόξενη γιορτή για όλες τις ηλικίες, ένα μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, στην καρδιά της πόλης!

Η διοργάνωση παρουσιάζει σήμερα το χειροποίητο, ανάγλυφο μετάλλιο, το οποίο, μαζί με το δίπλωμα συμμετοχής και άλλες παροχές των χορηγών της, θα απονεμηθεί σε όλους όσοι, στις 24 Σεπτεμβρίου διανύσουν τη γεμάτη συμβολισμούς, για την απελευθέρωση της Κατερίνης, ιστορική διαδρομή.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), μέσω της ετήσιας, αθλητικής – πολιτιστικής γιορτής: «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» και με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την τραγική επέτειο, τιμούν τη μνήμη του δημάρχου Κατερίνης – Αιμίλιου Ξανθόπουλου, που μαζί με 40 πατριώτες από τον Άγιο Δημήτριο και το Λιβάδι εκτελέσθηκε από τους Γερμανούς το 1943, στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού.

Αυτό είναι το κεντρικό θέμα της μίας όψης του πρωτότυπου μεταλλίου. Παράλληλα, στη δεύτερη όψη θα αποτυπώνονται οι διακρίσεις και οι βραβεύσεις που έλαβε η περυσινή διοργάνωση (tourism awards κ.α.).

Τον αγώνα, που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού –Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), συνδιοργανώνει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Οι εγγραφές …. «τρέχουν» και ολοκληρώνονται στις 19/09

Οι εγγραφές για τον αγώνα – θεσμό συνεχίζονται και ήδη καταγράφεται ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή. Εξασφαλίστε τη θέση σας στις λίστες εκκίνησης!

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσηςwww.katerini.gr, καθώς και στο επισυναπτόμενο link: https://event.athletopia.com/treho-gia-tin-katerini?step=1