Έξι από τις υποψηφιότητες της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ με τον Συνδυασμό ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Πολιτική

ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ

Έξι ακόμη δυναμικές γυναίκες του συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» έχουν μπει ήδη στην εκλογική μάχη στον Δ.Δίου-Ολύμπου, με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα.

Σήμερα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού της «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ» παρουσιάζει μια νέα εξάδα γυναικών – υποψηφίων Συμβούλων του στη Λεπτοκαρυά, ως εξής:

* Βασίλα Κατερίνα

* Καστανιώτη Πέγκυ

* Κουκάρα (Καρίπη) Ευαγγελία  

* Κουκάρα Μαρία

* Κωστοπούλου Αγγελική

* Ναστογιάννη Βασιλική  

Η Κατερίνα Βασίλα είναι ελεύθερη επαγγελματίας, μέλος του συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων Λεπτοκαρυάς και δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού. Για πρώτη φορά κατέρχεται στον αυτοδιοικητικό στίβο και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Η Πέγκυ Καστανιώτη είναι ελεύθερη επαγγελματίας. Για πρώτη φορά κατέρχεται στον αυτοδιοικητικό στίβο και θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος.

Η Ευαγγελία Κουκάρα (Καρίπη) δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και διακρίνεται για την ευαισθησία της στη φροντίδα αδέσποτων ζώων. Είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στην κοινότητα της Λεπτοκαρυάς και θα είναι, και αυτή τη φορά, υποψήφια τοπική σύμβουλος.

Η Μαρία Κουκάρα είναι ιδιωτική υπάλληλος και ανανεώνει την εμπιστοσύνη της στον συνδυασμό της ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για άλλη μια φορά. Θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος.

Η Αγγελική Κωστοπούλου είναι ένα νέο κορίτσι με όρεξη και διάθεση για προσφορά. Είναι λογοθεραπεύτρια στο επάγγελμα και θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος.

Η Βασιλική Ναστογιάννη είναι ένα επίσης νέο και δραστήριο κορίτσι, με όρεξη και διάθεση για προσφορά στον τόπο. Μαθηματικός στο επάγγελμα, απόφοιτη του τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ιδιαίτερη συμμετοχή στον τουριστικό κλάδο. Ανανεώνει για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη της στον συνδυασμό «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ». Θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Καλωσορίζω, λοιπόν, στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έξι ακόμη άξιες συμπολίτισσές μας υποψήφιες Συμβούλους και εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Και βέβαια, οι υποψηφιότητες της Λεπτοκαρυάς δεν σταματούν εδώ. Τα επόμενα ονόματα θα προβληθούν σε νέα παρουσίαση υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού μας.

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δ.Δίου-Ολύμπου