Κώστας Κουκοδήμος. Ο δήμαρχος που αύξησε την περιουσία του Δήμου Κατερίνης

Κοινωνία Πολιτική

Ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα, πέτυχε η διοίκηση του Δήμου Κατερίνης με δήμαρχο τον Κώστα Κουκοδήμο. Αποτελεί πραγματικά μεγάλη επιτυχία το να μεγαλώνεις και να αυξάνεις, την περιουσία του Δήμου. Και αυτό, η σημερινή διοίκηση του δήμου Κατερίνης το έχει καταφέρει.

Πέτυχε την παραχώρηση των δύο στρατοπέδων, ένα αίτημα πολλών ετών του Δήμου Κατερίνης το οποίο επί δεκαετίες έμενε στα λόγια. Η τελική μελέτη προβλέπει κατασκευή πολιτιστικών και αθλητικών εγκαταστάσεων, αξιοποίηση των υφιστάμενων κτιρίων του Στρατού, από πολιτιστικούς φορείς του δήμου μας.

Πέτυχε επίσης την παραχώρηση του Παλιού Εργοστασίου Επεξεργασίας Ξύλου της Μόρνας. Σκοπός είναι η αξιοποίηση του χώρου και των εγκαταστάσεων με τη δημιουργία Μουσείου Περιβάλλοντος, Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ξενώνα, αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, έκθεσης τοπικών οικολογικών προιόντων κ.α

Πήρε επίσης πράσινο φως η αξιοποίηση 42 στρεμμάτων στο παλαιό εργοστάσιο εμποτισμού του ΟΣΕ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης σε ένα χώρο πρασίνου και αναψυχής, σε μια πρότυπη Τεχνόπολις και η μελέτη ήδη προχωρά από τη ΓΑΙΟΣΕ

Το παλιό εργοστάσιο της Μόρνας, το εργοστάσιο εμποτισμού στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, τα 2 στρατόπεδα στην Ανδρομάχη, μαζί με το κτίριο της παλιάς Πυροσβεστικής που ανακαινίστηκε και αναβαθμίστηκε και το παλιό κτίριο της Διεύθυνσης Δασών Πιερίας που λειτουργεί πλέον ως πρότυπο Κοινωνικό Ιατρείο, αποτελούν δημοτική περιουσία και παράγουν υπεραξία για την πόλη μας.

Ο δήμαρχος Κατερίνης αξιοποιεί κάθε δυνατότητα που του δίνεται. Κι όταν οι δυνατότητες δεν του δίνονται, βρίσκει τρόπους και τις δημιουργεί.