Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Και άλλος επιτυχημένος Πρόεδρος με το συνδυασμό Μανώλα

Πολιτική

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του μέχρι τον Μάιο 2023 Προέδρου Παλαιόστανης κ. Κωνσταντίνου Καραμήτρου.

Ο κ. Καραμήτροςγεννήθηκε στην Παλαιόστανη όπου και κατοικεί μόνιμα. Φοίτησε στο Δημοτικό σχολείο Παλαιόστανης και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο Αλωνίων. Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής (Τ.Ε.Σ.) Κατερίνης. Έχει εργαστεί ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και σε οικοδομές αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Παράλληλα ασχολείται και με τη γεωργία. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Βαλιώτη και έχουν δύο (2) παιδιά, τη Βασιλική και τον Παναγιώτη.

Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Παλαιόστανης από το 2008 έως το 2011, καθώς και ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Λαογραφικού πολιτιστικού συλλόγου “ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΚΡΥΡΑΧΗΣ” για τέσσερα χρόνια. Από το 1-9-2019 έως 3-5-2023 ήταν ο Πρόεδρος της Κοινότητα Παλαιόστανης.

Σε δήλωσή του ο κ. Καραμήτρος ανέφερε: «Αποφάσισα να συμπορευτώ με το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του Αναστασίου Μανώλα για το ήθος την ειλικρίνεια και την σοβαρότητα που επέδειξε έως σήμερα ως Δήμαρχος. Είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά αγαπάει τον τόπο μας. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές κατά τις επισκέψεις μου στο Γραφείο του αλλά και κατά τις επισκέψεις του στην Παλιόστανη το ενδιαφέρον του για να μπορέσουμε να λύσουμε όσο γίνεται περισσότερα προβλήματα. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε λόγω Κόβιντ για δύο χρόνια, ήταν άξιος στο τιμόνι του δήμου. Θεωρώ τιμή μου να συμπορευτώ μαζί του για το καλό του δήμου μας.»