Οι 1000!!! πρόσφυγες του Βελόπουλου στην Κ. Μηλιά και η απάντηση του Μπαραλιάκου

Πολιτική

Πολύς ντόρος έγινε από την τοποθέτηση του Κυριάκου Βελόπουλου χθες από το βήμα της Βουλής ο ποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι έρχονται στην Πιερία, στη δομή της Κ. Μηλιάς 1.000!!! πρόσφυγες, ενώ αναφέρθηκε και στην ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στην Πιερία για την οποία είπε ότι δεν υπάρχει πουθενά, είναι κάτι σαν “φάντασμα”.

Είχε καταθέσει μάλιστα και ερώτηση για το πόσοι πρόσφυγες είναι στην Πιερία και για την ΜΚΟ στέλνοντας τις απαντήσεις των υπουργείων, απο τις οποίες προέκυπτε ότι περίπου 83 πρόσφυγες είχαν έλθει στη θέση άλλων που είχαν φύγει, ενώ η ΜΚΟ ήταν στη φάση ένταξης καταγραφής στα Μητρωα του υπουργείου. Χθες πάντως ο κ. Βελόπουλος είπε άλλα πράγματα διαφορετικά για να πάρει όμως την απάντηση επίσης από το βήμα της Βουλής από τον βουλευτή Πιερίας Ν.Δ Φώντα Μπαραλιάκο.

Δείτε το video με την απάντηση του Φώντα Μπαραλιάκου:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6PA50soQMho&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3jCSzZUe1s76kbwRV857sXpmTW5uwUBssE8_R7UUEOtbG_mPf4YBkKFoA[/youtube]

Τα έγγραφα από τις απαντήσεις των Υπουργείων και το δελτίο τύπου του γραφείου της “Ελληνικής Λύσης” του κ. Βελόπουλου: “Σε απάντηση στην ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ & Βουλευτής Λάρισας κ. Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με την δράση της ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΙΣΙΣ» και τις αφίξεις νέων λαθρομεταναστών στην Πιερία, αναφέρεται ότι έως τις 29/11 είχαν μεταφερθεί στην Δομή Κάτω Μηλιάς Πιερίας 83 λαθρομετανάστες και πως η εν λόγω ΜΚΟ δεν είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ., ωστόσο έχει υποβληθεί αίτημα ένταξης”.