Γκούνας Αθανάσιος (Σάκης): Οι πολίτες σήμερα ψηφίζουν για την αλλαγή με δικαιοσύνη παντού. Οι νέοι δείχνουν το δρόμο

Πολιτική

Ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αθανάσιος Γκούνας, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 13ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης, στις 11.30 πμ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Αθανασία Παναγιωτίδου και στενούς συνεργάτες του.

Αμέσως μετά δήλωσε:

 «Είχα τη χαρά να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα. Σήμερα είναι η μέρα των πολιτών. Η μέρα της λαϊκής κυριαρχίας. Καλώ όλους και όλες από 17 χρονών και άνω να προσέλθουν στις κάλπες να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα της ψήφου.

Σήμερα ο λαός ψηφίζει το κόμμα που μπορεί να ενώσει, να δώσει ελπίδα, προοπτική, δικαιοσύνη παντού. Μετά από τέσσερα χρόνια αλαζονικής και καταστροφικής πολιτικής, από την κυβέρνηση της ανισότητας, της διαφθοράς, του παρακράτους, της φτώχιας και των κουπονιών, της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας, της ανασφάλειας, ήρθε η ώρα για «δικαιοσύνη παντού». Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες, όχι άλλες χαμένες γενιές, όχι άλλα χαμένα όνειρα. Όχι άλλο χαμένο τρένο ανάπτυξης. Σήμερα φέρνουμε την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος. Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Αλέξη Τσίπρα.

Αγωνίζομαι μαζί με τη νέα γενιά, με νέες ιδέες, για την Ελλάδα και την Πιερία μας. Αυτή η νίκη είναι δική μας, είναι η νίκη του Λαού και της Νεολαίας.

 Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα, χρόνια πολλά και  θερμές ευχές σε όσους εορτάζουν.  Σας ευχαριστώ πολύ…»

ΓΚΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

Υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ.

Λέκτορας  Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Οικονομολόγος -Μελετητής ΕΣΠΑ

Νέα γενιά, νέες ιδέες

Για την Ελλάδα, για την Πιερία.