Επίσκεψη των υποψηφίων του ΜΕΡΑ25 Πιερίας στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Πολιτική Υγεία

Ολοκληρώθηκαν σήμερα με μεγάλη επιτυχία οι εξορμήσεις  των Υποψηφίων του ΜΕΡΑ25 Νομού Πιερίας σε Υπηρεσίες, Φορείς και Δομές Δημόσιας Υγείας  της Πόλης.

Την Παρασκευή 19.05.2023  οι υποψήφιοι της Συμμαχίας για τη Ρήξη Σωτηρία Πουζουκλίδου και Γιάννης Καρανίκας  και Ευγενία Σταθακοπούλου   επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και συζήτησαν με  τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης Ηρακλή Τσανικίδη και Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο ΓΝΑ Κατερίνης κ. Φωτιάδη και κ. Πουλακίδη αντίστοιχα καθώς και τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στον Ψυχιατρικό Τομέα του ΓΝΑ Κατερίνης κ. Παπαδημητρίου  τις θέσεις του ΜΕΡΑ25.

Αναδύθηκαν οι τρομερές ελλείψεις σε προσωπικό, η εσκεμμένα άνιση και η άδικη ΚΥΑ για το επίδομα επικίνδυνης ανθυγιεινής εργασίας καθώς και η καθήλωση των μισθών με το ενιαίο μισθολόγιο που είναι ακόμη σε εφαρμογή.

 Η ανταλλαγή απόψεων υπήρξε ιδιαίτερα γόνιμη στο πεδίο της έως τώρα καταστροφικής  πολιτικής για την Υγεία και από τα τρία κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα έως τώρα:

  • Μη ελκυστικό ΕΣΥ για επιστήμονες και πολίτες
  • Ανύπαρκτη σχεδόν Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
  • Ψυχιατρικό τμήμα μη ενσωματωμένο με ανάλογο οργανισμό στο ΓΝΑ Κατερίνης

 Η προοπτική για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΡΗΞΗ, που φέρνει στο προσκήνιο των εκλογών το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη δεν θα εξαιρέσει την Πιερία.

Γιατί όλα μπορούν να γίνουν αλλιώς και στο νομό μας.