Στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης ο Φώντας Μπαραλιάκος

Πολιτική

Εκεί τον υποδέχτηκαν και συνομίλησαν μαζί του μέλη της διοίκησης και εργαζόμενοι στους οποίους ο κ. Μπαραλιάκος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την αφοσίωση, το σπουδαίο έργο και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουν στις νέες και νέους με Αναπηρία και στις οικογένειές τους.

Ο κ. Μπαραλιάκος ξεναγήθηκε στα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης των ωφελούμενων, εντυπωσιάστηκε από τις κεραμικές δημιουργίες και το μικρό θερμοκήπιο και απένειμε τα εύσημα σε όλους για το σπουδαίο έργο που επιτελείται. 

Μάλιστα τόνισε πως το έργο αυτό το έχουν αναγνωρίσει τόσο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρόσφατη επίσκεψή του, όταν εγκαινίασε τις τρεις νέες Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, αλλά και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Απερχόμενος ο υπ. Βουλευτής Πιερίας δήλωσε πως θα στέκεται αρωγός σε κάθε αίτημα, κάθε δράση και κάθε πρωτοβουλία της Μέριμνας, όπως το έπραξε και στην πρώτη του Κοινοβουλευτική θητεία, με σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της