10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019- 27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Οικονομία

Η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΒΕΠ-ΚΜ) διοργανώνεται με ανοδική πορεία και μεγάλη επιτυχία από το 2009 έως σήμερα από το Επιμελητήριο Πιερίας και αποτελεί το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, τη μεγαλύτερη Περιφερειακή Εκθεσιακή Δραστηριότητα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Επετειακή 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 έχει ως στόχο την αποτελεσματική προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και φιλοδοξεί να αποτελέσει το οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός της περιοχής μας, με τη συμμετοχή όλων.

Ημερομηνία διεξαγωγής :  27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2019

Διάρκεια: 6 ημέρες

Τόπος διεξαγωγής: Εκθεσιακός χώρος Δήμου Κατερίνης – Οικισμός Ανδρομάχης

Αντικείμενο : Γενική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας

Λόγοι συμμετοχής στη 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 :

  • Η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 αποτελεί εδώ και 10 χρόνια μια από τις σημαντικότερες Εκθεσιακές Δραστηριότητες της Μακεδονίας.
  • Η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 αποτελεί πολύτιμο εργαλείο και τόπο παρουσίασης, προώθησης και προβολής προϊόντων και υπηρεσιών, αναδεικνύοντας τόσο τις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες εφαρμογές όσο και τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.
  • Η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019  δίνει έμφαση στην προβολή της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της παραγωγικότητας.
  • Η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019  δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σύναψη νέων επωφελών συνεργασιών, εμπορικών συναλλαγών, δίνοντας τη δυνατότητα διείσδυσης και δικτύωσης σε νέες αγορές και νέους πελάτες.
  • Η αυξανόμενη προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο εντός και εκτός Πιερίας, εγγυάται τη βέλτιστη δυνατή προβολή των εκθετών και των προϊόντων-υπηρεσιών τους.
  • Το χαμηλό κόστος συμμετοχής είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής.
  • Δυνατότητα συμμετοχής όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Χώρος: Περίπτερα-Stand σύγχρονων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, κυλικείο, πάρκινγκ, χώροι υγιεινής, καθαρισμός χώρου, φύλαξη χώρου όλο το 24ωρο.

Με παράλληλες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Είσοδος Δωρεάν

Συνδιοργάνωση: Επιμελητήριο Πιερίας, Αντιπεριφέρεια Μακεδονίας, Δήμος Κατερίνης.

Αιτήσεις συμμετοχής: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας. Ενημερωτικό υλικό υπάρχει στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας https://www.champier.gr/ και https://www.champier.gr/Category/display_category/7222 και στο F/B στη Σελίδα Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας.