Δήμος Κατερίνης: Αποκατάσταση και νέα διαμόρφωση πεζοδρομίων στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου

Κοινωνία Πολιτική

Την άνετη πρόσβαση και ασφαλή κίνηση των κατοίκων εξυπηρετεί η αποκατάσταση και επίστρωση πεζοδρομίων με κυβόλιθους με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον,  στην Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου, στην οποία – μεταξύ άλλων – επικεντρώνονται την τρέχουσα περίοδο, οι παρεμβάσεις συνεργείων της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του  Δήμου Κατερίνης.

Οι εκτεταμένες εργασίες, οι οποίεςεντάσσονται στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, για τη βελτίωση του δικτύου των πεζοδρομίων και της λειτουργικότητας του δημόσιου χώρου, συνιστούν προτεραιότητα, ενώ συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία της καθημερινότητας σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης.

 «Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ! Η βελτίωση της λειτουργικότητας του δημόσιου χώρου, για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών των κατοίκων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντίστοιχων παρεμβάσεων που υλοποιούμε σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές υποδομές και αναβαθμίζουμε αισθητά την ποιότητα ζωής των δημοτών μας» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.