Συνάντηση εργασίας του αντιδημάρχου Κατερίνης Γιώργου Nταντάμη με το σύλλογο αρχιτεκτόνων Πιερίας

Κοινωνία Πολιτική

Γ. Νταντάμης: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το αστικό περιβάλλον του Δήμου Κατερίνης»

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού Γιώργος Νταντάμης με τα μέλη του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων ΣΑΔΑΣ Πιερίας στο πλαίσιο συνομιλιών για την ανάδειξη δράσεων που αφορούν θέματα αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού, τη διεξαγωγή αρχιτεκτονικών διαγωνισμών αλλά και γενικότερα θεμάτων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος Ευριδίκη Μανιάτη, ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Γρηγοριάδης, η Γεν. Γραμματέας Μυρτώ Παπαστεργίου, ο ταμίας Λάζαρος Βούλγαρης και το μέλος Ανδρέας Τσιόκας.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων για τη συνδρομή από πλευράς του προκειμένου ο Δήμος να αναδειχθεί στο σύνολο του με κύρια έμφαση στην ανάδειξη των κτιρίων – τοπόσημων.

Ο κ. Νταντάμης ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για τη διάθεση συνεργασίας με τον Δήμο Κατερίνης τονίζοντας ότι «η συνεργασία με το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων μπορεί να μεταφρασθεί στην πράξη σε τραπέζι μελέτης και συμβουλευτικής υποστήριξης σε όλα τα πεδία δραστηριοποίησης του Δήμου συναφή με τη δραστηριότητα των Αρχιτεκτόνων. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τοπόσημα του Δήμου Κατερίνης και κτίρια που έχουν ένα αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και μια ιστορικότητα ώστε να ενισχύσουμε την ελκυστικότητα της περιοχής μας βελτιώνοντας, ταυτόχρονα, το επίπεδο ζωής μας».

Δήμος Κατερίνης

Γραφείο τύπου