Στην 11η ΕΒΕΠ η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

Οικονομία Πολιτική

Την 11η ΕΒΕΠ, έναν επιτυχημένο πλέον θεσμό που πάνω από 10 χρόνια προβάλλει και προωθεί την επιχειρηματικότητα της Πιερίας, επισκέφτηκε το Σάββατο 24/9 η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.

Επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα και συζήτησε με τους εκθέτες τα προβλήματα, τις ανησυχίες, τις αγωνίες τους καθώς και τα σχέδιά τους για την επόμενη ημέρα. Ενημερώθηκε για την παραγωγή ή εμπορία προϊόντων, τις τάσεις που κυριαρχούν σήμερα στις αγορές, δοκίμασε και γεύτηκε τοπικά προϊόντα. Συναντήθηκε επίσης με κοινωνικούς φορείς και φορείς της κοινωνίας των πολιτών, που ο εθελοντισμός τους και η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας αποτελεί κύρια δραστηριότητα.

Αφουγκράστηκε την αγωνία των παραγωγών, εμπόρων και βιοτεχνών λόγω των εξωφρενικών αυξήσεων στην ενέργεια, που στην ουσία μηδενίζουν τα κέρδη και δημιουργούν αβεβαιότητα για το μέλλον.

Όπως δήλωσε η κ. Σκούφα, η Πιερία είναι μια προνομιούχα περιοχή που παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα και παρέχει στους τουρίστες που την επισκέπτονται άψογες εγκαταστάσεις και φιλοξενία. Με τον θεσμικό της ρόλο θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα στην Πιερία σε όλους τους τομείς, μιας και η ΜμΕ αποτελεί την ραχοκοκαλιά και το στήριγμα της Ελληνικής οικονομίας.