Έναρξη των εργασιών αποκατάστασης κατολίσθησης στην 3η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Εξοχής-Τόξου από την Π. Ε. Πιερίας

Κοινωνία Πολιτική

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:

«Άμεση η κινητοποίηση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την αποκατάσταση της κατολίσθησης στην 3η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Εξοχής-Τόξου. Εντατικά συνεχίζονται οι εργασίες, στο πλαίσιο του τεχνικού μας προγράμματος, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου  αρμοδιότητάς μας»

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης κατολίσθησης, στην 3η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Εξοχής-Τόξου, πριν την είσοδο του οικισμού του Τόξου, μετά την άμεση παρέμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη, μετέβη στο σημείο των εργασιών, όπου σημειώθηκε κατολίσθηση, εξαιτίας των τελευταίων καιρικών συνθηκών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης του φαινομένου, κινητοποιήθηκε για την επίλυση του προβλήματος, στο πλαίσιο ενός τεχνικού προγράμματος έργων υποδομών, που αφορούν,  αποκαταστάσεις ζημιών, συντηρήσεις και ανακατασκευή του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, με στόχο τη διασφάλιση  ασφαλών συνθηκών μετακίνησης.