Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας: Θανάσης Μέγας: Υποψηφιότητα με πάθος για τη βιοτεχνία και την ποιοτική παραγωγή

Κοινωνία Μυστικά με την Έυη

Ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής μιας βιοτεχνίας παραγωγής ντόνατς που ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων της, η υποψηφιότητά του Θανάση Μέγα με τον συνδυασμό «Πιερία Αύριο» στο Τμήμα Υπηρεσιών για το Επιμελητήριο Πιερίας, βασίζεται στην αγάπη του για την τέχνη της παραγωγής και τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

«Η βιοτεχνία μας έχει καταφέρει να εδραιώσει τη φήμη της μέσα από την παραγωγή αυθεντικών, χειροποίητων ντόνατς, που δημιουργούνται με μεράκι και τα καλύτερα υλικά. Συνδυάζοντας παραδοσιακές συνταγές με σύγχρονες τεχνικές, παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας για την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές», αναφέρει ο ίδιος.

Η εμπειρία του στον χώρο της παραγωγής και η διαρκής του επένδυση σε νέες τεχνολογίες και μεθόδους,  συμβάλλουν θετικά στο Επιμελητήριο. Στόχος του είναι η ενίσχυση της τοπικής βιοτεχνίας, η υποστήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και η προώθηση της συνεργασίας για την ανάπτυξη νέων ιδεών και προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.

«Με αυτή την υποψηφιότητα, δεσμεύομαι να εργαστώ για ένα καλύτερο μέλλον για τον κλάδο της βιοτεχνίας και της τοπικής επιχειρηματικότητας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την ποιότητα και την καινοτομία», επισημαίνει.