Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας| Γιώργος Συρανίδης: Υποψηφιότητα με ισχυρές ρίζες στον κλάδο της πτηνοτροφίας και το βλέμμα στο μέλλον

Επαγγελματίες Κοινωνία Μυστικά με την Έυη

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Πιερία Αύριο» και τον Κώστα Πίτσια είναι ο Γιώργος Συρανίδης στο Τμήμα Μεταποίησης. Όπως ο ίδιος αναφέρει, «ως 4ης γενιάς στέλεχος μιας οικογενειακής επιχείρησης που ιδρύθηκε το 1968, η υποψηφιότητά μου για το Επιμελητήριο Πιερίας, βασίζεται στις βαθιές ρίζες και την πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της πτηνοτροφίας. Η επιχείρησή μας, από την ίδρυσή της, έχει καταφέρει να διατηρήσει σταθερές αξίες, προσφέροντας άριστη ποιότητα προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεται με βάση τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς».

Σήμερα, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και καινοτόμες μεθόδους παραγωγής, η επιχείρησή  συνεχίζει να ξεχωρίζει για τη δέσμευση στην ποιότητα και τον σεβασμό προς τον καταναλωτή. Η μακρά αυτή πορεία και η συνεχής ανανέωση, του δίνουν τη γνώση και το όραμα για να συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του κλάδου μέσω του Επιμελητηρίου, με έμφαση στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της παραγωγής.

Με την εμπειρία του και τη διάθεση για δημιουργία, ο Γιώργος Συρανίδης δεσμεύεται να προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία, διατηρώντας πάντα στο επίκεντρο την ποιότητα και την αφοσίωση στον κλάδο που υπηρετεί.