Συνάντηση του Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Παραρτήματος Κατερίνης με τον Δήμαρχο Ι. Ντούμο

Κοινωνία

Τον Δήμαρχο, Ιωάννη Ντούμο, επισκέφθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού – Παραρτήματος Κατερίνης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος, κ. Γεώργιος, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού – Παραρτήματος Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα, παρέστησαν επίσης: η Αντιπρόεδρος, Αναστασία Ασλανίδου, ο Γραμματέας, Ναούμ Οικονόμου, ο ταμίας, Ανδρέας Παγούρας, τα μέλη, Μερόπη Καραγκάνη, Δημήτρης Κατιρτζής, Γεωργία Μπατζόγλου, Μαρία Μπίλα.

Η εκτενής συζήτηση που ακολούθησε επικεντρώθηκε σε θέματα ανθρωπιστικού – εθελοντικού ενδιαφέροντος, κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, με έμφαση στις κοινωφελείς δράσεις που παρέχει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην τοπική κοινωνία και ευρύτερα. 

«Ο Ερυθρός Σταυρός πάντα παρών στην τοπική κοινωνία, κρατά ψηλά τα ιδεώδη του εθελοντισμού» τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ. Γεώργιος.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ι.Ντούμος εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό επισημαίνοντας το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί και την πολυεπίπεδη ανιδιοτελή υποστήριξή του προς ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, τη συνδρομή του στην προαγωγή της υγείας, στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων. Επίσης, την καθοριστική συμβολή του στην ασφαλή διεξαγωγή διοργανώσεων του Δήμου κ.ά. αρχών, φορέων και συλλόγων.

Τέλος, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού – Παραρτήματος Κατερίνης εξέφρασαν ευχές προς τον Δήμαρχο για καλή δύναμη, αποδοτική θητεία, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση και των δύο πλευρών  – στο πλαίσιο του καθημερινού αγώνα που δίνουν – για την ενίσχυση, στο μέτρο του εφικτού, της συνεργασίας τους.