Tips διακόσμησης για να φέρετε την Άνοιξη στο σαλόνι σας

Κοινωνία

Καθώς η φύση ξυπνά με ζωντανά χρώματα και φρέσκα άνθη, είναι η ιδανική στιγμή για να φέρετε το πνεύμα της άνοιξης στο σαλόνι σας. Με μερικές απλές συμβουλές διακόσμησης, μπορείτε να μετατρέψετε το χώρο σας σε μια όαση ανανέωσης, ζεστασιάς και ζωντάνιας.

·         Παστέλ αποχρώσεις, όπως απαλό ροζ, απαλό μπλε, πράσινο της μέντας και κίτρινο. Αντικαταστήστε τις σκούρες κουρτίνες και τα αξεσουάρ με ελαφρύτερα υφάσματα και αέρινες υφές.

·         Φέρτε την ύπαιθρο στο σπίτι. Τοποθετήστε φρέσκα λουλούδια και φυτά σε γλάστρες σε τραπέζια και ράφια για να προσθέσετε μια πινελιά πρασίνου και φυσικό άρωμα στο χώρο.

·         Παίξτε με τα μοτίβα. Προσθέστε οπτικό ενδιαφέρον και ιδιοτροπία στη διακόσμηση του σαλονιού σας με παιχνιδιάρικα μοτίβα εμπνευσμένα από την άνοιξη. Προτιμήστε floral ή γεωμετρικά σχέδια σε μαξιλάρια και χαλιά.

·         Αξεσουάρ με εποχιακές πινελιές. Επιλέξτε να τοποθετήσετε στο σαλόνι καλάθια, κεραμικά βάζα και διακοσμητικούς δίσκους γεμάτους με εποχιακά φρούτα και λουλούδια για να προσθέσετε υφή και διάσταση στο χώρο.

·         Μίνιμαλ αισθητική. Υιοθετήστε τη μινιμαλιστική αισθητική της άνοιξης αποσυμφορίζοντας το σαλόνι σας από περιττά αντικείμενα και απλοποιώντας τη διακόσμησή σας.

·         Εποχιακά αρώματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρωματικά κεριά, diffuser αιθέριων ελαίων ή σπρέι χώρου με αρώματα όπως λεβάντα, εσπεριδοειδή για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.

Αφήστε την ομορφιά της εποχής να σας εμπνεύσει να ανανεώσετε τη διακόσμηση αλλά και την ψυχολογία σας.