Τοπικά προϊόντα «Χωρίς Μεσάζοντες» για το Πασχαλινό τραπέζι! Παράδοση στο σπίτι σας!

Κοινωνία

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η 100η διανομή “Χωρίς Μεσάζοντες”  θα έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Τα προϊόντα σας δεν θα χρειαστεί να έρθετε να τα παραλάβετε εσείς οι ίδιοι από τον Καπνικό Σταθμό! Την παραγγελία σας θα σας την παραδώσουν κατ’ οίκον οι εργαζόμενοι της τοπικής επιχείρησης «Φάρμα Φωτιάδη» η οποία διαθέτει αυτοκίνητα ψυγεία και τον κατάλληλο υγειονομικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να φτάσουν σε σας με τον πιο ασφαλή τρόπο. 

Σας καλούμε να στηρίξετε την πρωτοβουλία αυτή, διότι πέρα από την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της δράσης είναι η αλληλεγγύη. Η «Φάρμα Φωτιάδη» θα διαθέσει το 2% της συνολικής κατανάλωσης σε μορφή αλλαντικών τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Πρόκειται για προϊόντα άριστης ποιότητας, τα οποία εξάγονται  σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος αλλά και στο εξωτερικό και διατίθενται σε  ιδιαίτερα χαμηλές τιμές χάριν αυτής της πρωτοβουλίας.

Εξάλλου με τις τιμές στα ύψη, επειδή πολλοί θα δυσκολευτούν να προμηθευτούν τον παραδοσιακό οβελία, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μία καλή ευκαιρία για το πασχαλινό μας τραπέζι.

Θα διατεθούν τα παρακάτω προϊόντα από την τοπική επιχείρηση «Φάρμα Φωτιάδη» από την Εξοχή Πιερίας:

  • Λουκάνικο χωριάτικο καπνιστό σε ξύλο οξιάς (χοιρινό & μαύρος χοίρος) 4 τεμάχια/vacuum, βάρος 340 γρ. προς 3€. Διάρκεια ζωής: 90 ημέρες.
  • Λουκάνικο με γραβιέρα καπνιστό σε ξύλο οξιάς (χοιρινό & μαύρος χοίρος) 2 τεμάχια/vacuum, βάρος 160 γρ. προς 1,80€. Διάρκεια ζωής: 90 ημέρες
  • Λουκάνικο τριλογία καπνιστό σε ξύλο οξιάς (χοιρινό, μαύρος χοίρος & προβατίνα) 2 τεμάχια/vacuum, βάρος 340 γρ. προς 4€. Διάρκεια ζωής: 90 ημέρες.
  • Μπιφτέκι ΚΤΨ (χοιρινό & μαύρος χοίρος) 20 τεμάχια/vacuum, βάρος περίπου 2 κιλά. προς 12€. Διάρκεια ζωής: 18 μήνες / μαγειρεύεται χωρίς να αποψυχθεί!

Δείτε εδώ την πιστοποίηση, τις προδιαγραφές των προϊόντων (ABC),
καθώς και πρόσφατες αναλύσεις (AB).

  • Θα γίνονται δεκτές μόνο  παραγγελίες με ελάχιστη κατανάλωση 20€ .
  • Οι φόρμες άνοιξαν την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στις 22:00 το βράδυ και θα κλείσουν τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου στις 10:00 το πρωί.
  • Οι παραδόσεις των προϊόντων κατ’ οικον. θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 23 Απριλίου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και συνεννόηση του προμηθευτή με τους καταναλωτές.

Για παραγγελίες κάντε κλικ εδώ

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τις δράσεις “Χωρίς Μεσάζοντες” και σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!

Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις!  

Στηρίζουμε τους κτηνοτρόφους του τόπου μας!

Στηρίζουμε την ελληνική παραγωγή!