Αδελφοποίηση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Φιλιππούπολης

Κοινωνία Υγεία

Το τριήμερο 19 μέχρι 21 Απριλίου αντιπροσωπεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας, αποτελούμενη από  τον πρόεδρο Χριστοφορίδη Σταύρο  τον αντιπρόεδρο Παντελίδη Μανώλη, τον γενικό γραμματέα Καλλιφατίδη Αντώνη,  την ταμία Διαμαντοπούλου Τριανταφυλλιά, τον ειδικό γραμματέα Παγούρα Ανδρέα,  και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Καρατζά Χαρίλαο,  επισκεφθήκαμε τον οδοντιατρικό σύλλογο Φιλιππούπολης, προκειμένου να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες αδελφοποίησης των δύο συλλόγων που είχαν ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2023 στην  Κατερίνη .

Παράλληλα συμμετείχαμε στις εργασίες του επετειακού Συνεδρίου που συνδιοργάνωσε η Οδοντιατρική Σχολή της Φιλιππούπολης με το οικείο Σύλλογο.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων αυτών συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που προάγουν την επιστήμη και τέθηκαν οι βάσεις για συνεργασίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο .

Παράλληλα γίναμε και πρεσβευτές της Πιερίας μας χάρη στο πολύτιμο  έντυπο υλικό, που μας χορήγησαν τόσο η Αντιπεριφέρεια, όσο και η Ιερά Μητρόπολή μας .

Είναι πεποίθηση μας ότι μόνο με δράσεις ουσίας και εξωστρέφειας μπορούμε να υπηρετήσουμε την κοινωνία, βοηθώντας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στην ανάπτυξη των σχέσεων καλής γειτονίας και στη σφυρηλάτηση δεσμών φιλίας μεταξύ των λαών .

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                                                              ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ