Βράβευση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας από την Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Αγώνα Τριάθλου «TRIMAN»

Αθλητικά Κοινωνία

Τη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, δέχθηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας την Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Αγώνα Τριάθλου “TRIMAN” (πρώην Almiraman). Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Αθλητικού – Πολιτιστικού Συλλόγου «ΤΡΙΑΣ» και της Οργανωτικής Επιτροπής του “TRIMAN”, κος Ιορδάνης Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής του Αγώνα, κος Ευάγγελος Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, κος Δημήτρης Μαρκίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του διεθνούς αγώνα τριάθλου, στου οποίου τη συνδιοργάνωση συμμετέχει και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 12 Μαΐου 2024. Η μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλον τον κόσμο καθιστούν αυτό το αθλητικό γεγονός μία σημαντική ευκαιρία προβολής και ανάδειξης της Πιερίας, ως έναν διεθνή προορισμό που έχει τις δυνατότητες να διοργανώνει μεγάλα αθλητικά γεγονότα προσελκύοντας αθλητές, αλλά και επισκέπτες από όλη την υφήλιο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την Οργανωτική Επιτροπή να βραβεύει την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την πολύτιμη προσφορά της στη διοργάνωση αυτού του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, αλλά και για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του. “Το “TRIMAN” δεν αποτελεί απλά ένα διεθνούς εμβέλειας αθλητικό γεγονός. Αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβληθεί η Πιερία μας εντός κι εκτός συνόρων αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά εμπράκτως την ικανότητά της να διοργανώνει σημαντικά αθλητικά γεγονότα, στα οποία συμμετέχουν αθλητές παγκοσμίου φήμης”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Μαυρίδου.