Φώντας Μπαραλιάκος: Η ομιλία στο Ζάππειο που έκανε αίσθηση, τα θετικά σχόλια και η αναφορά στις αξίες της Ν.Δ και την παραδοσιακή οικογένεια… (Βίντεο)

Μυστικά με την Έυη Πολιτική

Αίσθηση έκανε η τοποθέτηση του Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου κατά τις εργασίες του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο που συνέπεσε με τα 50 χρόνια από την παλινόρθωση της Δημοκρατίας αλλά και τα 50 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης.

Στο περιστύλιο του Ζαππείου, χώρο με έντονο συμβολισμό, καθώς εκεί υπέγραφη από τον αείμνηστο εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, εκφώνησε την ομιλία του ο Βουλευτής Πιερίας, μιλώντας κυρίως ιδεολογικά βάζοντας τον αξιακό προσανατολισμό στο επίκεντρο.

Ο Φώντας Μπαραλιάκος υπογράμμισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που κυβέρνησε στα δύσκολα, κράτησε όρθια τη χώρα όταν πολλοί στοιχημάτιζαν στην κατάρρευσή της, αλλά , το πιο σπουδαίο: ΑΝΤΕΞΕ! Και σήμερα που το εκκρεμές της Ιστορίας κινείται πια δεξιότερα σε ολόκληρη τη Δύση, και οι αριστερές ιδεοληψίες καταρρέουν παντού, η ΝΔ πρέπει να δώσει ένα νέο περιεχόμενο στην ταυτότητα της Κεντροδεξιάς, εκείνης που εκτείνεται από το πατριωτικό Κέντρο μέχρι την Δεξιά.

Με αναφορές στον πυρήνα των αξιών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στην παραδοσιακή οικογένεια ο Βουλευτής Πιερίας έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας.

Ήταν από τις ομιλίες των συνέδρων που σχολιάστηκε από το κοινό με θετικά σχόλια μιας και εξέφρασε το μεγάλο κομμάτι της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Φώντα Μπαραλιάκου