Άννα Μάνη Παπαδημητρίου: «50 χρόνια η φλόγα του πυρσού ενώνει τους Έλληνες» – Δυναμικό παρών η Πιερία στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική

Το 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν απλώς ένα σημαντικό ορόσημο, ήταν μια δέσμευση για το μέλλον, δήλωσε η Υφυπουργός Ανάπτυξης μετά το πέρας των εργασιών του επετειακού συνεδρίου της ΝΔ, στο οποίο έδωσε δυναμικό παρών η Πιερία.

Η κυρία Μάνη στάθηκε ιδιαίτερα στη συμβολική σημασία της διεξαγωγής του Συνεδρίου στον ιστορικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, όπου υπεγράφη η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρώπη, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως το Συνέδριο ανέδειξε πόσο πολύτιμη υπήρξε όλες αυτές τις δεκαετίες η προσφορά της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος που έβαλε την πατρίδα μας στην Ευρώπη, αλλά και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη.

«Πενήντα χρόνια η φλόγα του πυρσού ενώνει τους Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των μεγάλων εθνικών αποφάσεων.  Η φιλελεύθερη αυτή παράταξη ήταν και θα είναι πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικεφαλής, προχωράμε μπροστά με το βλέμμα στραμμένο στη δημιουργία ενός λαμπρού μέλλοντος για την Ελλάδα και τους πολίτες της. Πηγαίνουμε την Ελλάδα σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά», κατέληξε η Υφυπουργός Ανάπτυξης.