Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην έκθεση SICUR 2024 στην Μαδρίτη

Επαγγελματίες

     Η OLYMPIA ELECTROΝICS A.E. συμμετείχε δυναμικά σε ακόμη μία  Διεθνή Έκθεση, την SICUR 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 Φεβρουαρίου  έως την 1η Μαρτίου 2024 στη Μαδρίτη. Η SICUR είναι η κορυφαία διεθνής εκδήλωση ασφαλείας της Ισπανίας. Συγκεντρώνει ενώσεις, εταιρείες και επαγγελματίες από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα κάθε δύο χρόνια στη Μαδρίτη. Αυτή η επαγγελματική συνάντηση εστιάζει στην καινοτομία και τις τεχνολογικές εξελίξεις. Καλύπτει πέντε βασικούς τομείς: Ασφάλεια Κυβερνοασφάλεια, Ασφάλεια Πυρκαγιάς, Ασφάλεια Έκτακτης Ανάγκης και  Ασφάλεια Χώρου  Εργασίας.

     Tην OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησαν ο  Export Manager, κ. Παντελής Αντάρ  και ο Assistant Export Manager, κ. Νικόλαος Αντάρ – Μαυρίδης. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της OLYMPIA EELECTRONICS A.E  και έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση της νέας σειράς των προϊόντων της. Επίσης  κατά την διάρκεια της έκθεσης έγιναν προγραμματισμένες συναντήσεις μεταξύ των  στελεχών της εταιρείας και ξένων  αγοραστών καθώς και ενημέρωση όλων των επισκεπτών για την εταιρεία  και την πορεία της.

     Η εξωστρέφεια αποτελεί αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη πρόκληση σήμερα για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης και μεγέθους.